Zwanger in Sevenum?

Facebook Verloskundigepraktijk Raijer & Sup

Ben je zwanger en op zoek naar verloskundige zorg in gemeente Horst aan de Maas of gemeente Peel en Maas? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij zijn de Verloskundigepraktijk voor dorpen als Sevenum, Kronenberg, Evertsoord, Maasbree, Baarlo en Kessel. Wij hebben ons eigen echo apparaat op de praktijk! We helpen je bij de begeleiding van je zwangerschap, de bevalling en het kraambed.

De praktijk is gevestigd in het gebouw van huisartsenpraktijk De Brink aan de Sondertseveld 4 in Sevenum. Maar ook in Maasbree, Baarlo en Kessel.

Verloskundige Sevenum

Wij als verloskundigen in Sevenum en omliggende dorpen van Verloskundige Praktijk Raijer & Sup begeleiden jou en je partner vóór en tijdens de zwangerschap, bij de bevalling en ook daarna in het kraambed. Wij streven naar een natuurlijk verloop van zwangerschap en geboorte en wij zullen door medisch verantwoorde keuzes dit natuurlijke proces stimuleren en zorg dragen voor een goede gezondheid van moeder en kind.

Onze kleinschalige praktijk bestaat uit 2 vaste verloskundigen ondersteund door een vaste vervangster. Wij bieden met veel liefde en een persoonlijke benadering zorg aan zwangeren, pasgeborenen en kraamvrouwen. Wij vinden het erg belangrijk dat er voldoende tijd wordt vrijgemaakt voor vrouwen en hun partners en er actief geluisterd wordt naar de wensen en behoeften. Doordat wij met 2 verloskundigen werken, is er in onze praktijk alle ruimte om deze persoonlijke begeleiding te bieden.

Zwangerschap informatie

Kwalitatieve en deskundige verloskundige zorg staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn lid van de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen, de KNOV en staan ingeschreven in het kwaliteitsregister. Dit zorgt ervoor dat wij onze kennis en vaardigheden bijhouden door middel van onder andere bijscholingen.

Wees in ieder geval welkom in onze praktijk! Aangezien het begin van de zwangerschap de meest kwetsbare periode is en er veel vragen kunnen zijn, geven wij graag telefonisch al wat tips en adviezen voorafgaand aan de zogenaamde intake ofwel de eerste afspraak op de praktijk.

Op onze website vinden jullie al algemene informatie over de praktijk, maar ook korte inhoudelijke informatie over zwangerschap, bevalling en kraambed;

Ik ben zwanger

Je bent zwanger en wil je graag aanmelden bij onze praktijk in Sevenum, erg leuk! Aanmelden kan op verschillende manieren. Via ons online aanmeldformulier of telefonisch 7 dagen in de week 24 uur per dag zijn wij bereikbaar op 06-27621851.

Zwangerschapsweken

1ste Trimester2de Trimester3de Trimester
1 week zwanger15 weken zwanger29 weken zwanger
2 weken zwanger16 weken zwanger30 weken zwanger
3 weken zwanger17 weken zwanger31 weken zwanger
4 weken zwanger18 weken zwanger32 weken zwanger
5 weken zwanger19 weken zwanger33 weken zwanger
6 weken zwanger20 weken zwanger34 weken zwanger
7 week zwanger21 weken zwanger35 weken zwanger
8 weken zwanger22 weken zwanger36 weken zwanger
9 weken zwanger23 weken zwanger37 weken zwanger
10 weken zwanger24 weken zwanger38 weken zwanger
11 weken zwanger25 weken zwanger39 weken zwanger
12 weken zwanger26 weken zwanger40 weken zwanger
13 weken zwanger27 weken zwanger41 weken zwanger
14 weken zwanger28 weken zwanger42 weken zwanger

Wat is een verloskundige?

Een verloskundige houdt zich bezig met het begeleiden van je zwangerschap, de bevalling en kraamtijd.

Vragen over zwangerschap, de bevalling of het kraambed?

Neem contact met ons op via het formulier, via 06-27621851 of info@ikenmijnzwangerschap.nl.

Praktijk: Sevenum Sondertseveld 4 (Huisartsenpraktijk de Brink)
Marloes Raijer, Angelique Sup en Inge Timmermans.

Enkele lieve reacties