Praktijk

In onze praktijk werken 3 verloskundigen, Angelique Sup, Marloes Raijer en Leonore Willems. Je zult ons leren kennen tijdens jouw zwangerschap.

Soms is er waarneming in onze praktijk. Ook haar leer je dan kennen voor je gaat bevallen.

Deze inrichting van de praktijk stelt ons in staat om werk en privé goed te kunnen combineren en enthousiast ons werk te kunnen doen.

Mochten er 2 bevallingen tegelijkertijd plaatsvinden dan kunnen wij beroep doen op Janneke van Hal in Panningen, zij is onze achterwacht.

Wij stellen ons graag even persoonlijk aan jullie voor:

Marloes Raijer
‘Ik werk sinds 2002 als verloskundige. In eerste instantie als vervangster en al snel als vaste collega van Angelique in deze praktijk.  Later heb ik ook mijn echo certificaat behaald waardoor ik ook de echo’s maak tijdens de zwangerschap. Onmisbaar in ons werk en een mooi moment om te delen. Inmiddels ben ik ook gespecialiseerd op het gebied van hormonale problemen/items zoals zwanger worden, anticonceptie en PMS.

Zelf ben ik mama van een zoon Raf van 17 jaar, Mare van 15 jaar en onze Roos van 11 jaar heeft ons gezin compleet gemaakt.

Ik hoop dat ik kan bijdragen aan een goed en veilig verloop van jouw zwangerschap en bevalling en mee kan kijken in het papa en mama worden. Als je mijn hulp nodig hebt zal ik er voor je zijn.’

Angelique Sup
‘Ik ben Angelique Sup en ik werk sinds 2000 in deze praktijk, eerst met een andere collega en vanaf 2002 samen met Marloes nadat ze mijn zwangerschapsverlof van onze zoon had opgevangen.

Ik ben getrouwd met Jack en samen hebben we twee kinderen, een dochter Nina en een zoon Mark.

Ook ik heb mijn echocertificaat gehaald, zodat we zelf ook echo’s kunnen maken in onze praktijk.  Sinds 2017 ben ik ook bevoegd om spiralen te plaatsen, een mooie aanvulling op ons beroep.

Het blijft een bijzondere en mooie gebeurtenis een zwangerschap , een bevalling en ook de periode daarna, ik kijk er naar uit jullie daarin te kunnen begeleiden.’

Leonore Bierhuizen-Willems

‘Ik ben Leonore en werk ook in deze praktijk sinds 2021. Daarvoor heb ik een aantal jaren in Oud Beijerland gewerkt als verloskundige. Samen met mijn man Chris heb ik 3 kinderen en wonen we in Panningen.

Jullie komen me tegen tijdens het spreekuur, een Centering bijeenkomst of misschien ben ik degene die mee jullie kindje op de wereld mag zetten!’

Zorg dichtbij huis.

Spreekuurcontroles vinden plaats op afspraak op een van de volgende locaties:

Baarlo
Kruisstraat 3 (Fysiopraktijk Knooppunt)

Kessel
Kerkplein 6 (Huisartsenpraktijk)

Sevenum
Sondertseveld 2 (Gezondheidscentrum de Brink/ingang Ergotherapie Noord Limburg)

Maasbree (Parkeermogelijkheid bij restaurant de Vermaekerij gelegen naast de praktijk.)
Dorpstraat 46a.

Echo’s vinden plaats in Maasbree en Sevenum. We zijn flexibel qua mogelijkheden en hebben ook avond spreekuur beschikbaar voor echo controle.
Kinderen zijn welkom tijdens een controle, we hebben een speelhoekje in de wachtkamer en in de spreekkamer voor hen.  Ook een momentje om stil te staan bij de komst van een nieuw broertje of zusje.

Je werkgever is verplicht om jou tijd te geven om naar de controle te komen.

Het is belangrijk dat jij je goed voelt bij je verloskundige en in onze praktijk. Zit je met vragen? Met twijfels? Ben je ergens ontevreden over? Vertel het ons dan. Liefst zo snel mogelijk, maar óók als je er al een tijdje mee rondloopt. Dat is soms moeilijk en voelt vervelend maar wel belangrijk voor jou om verder te kunnen en voor ons wellicht om kwaliteit en communicatie te verbeteren. Via onze beroepsvereniging de KNOV zijn mogelijkheden om met klachten om te gaan via de geschillencommissie. Daarnaast zijn we aangesloten bij het CBKZ (Centraal Bureau Klachtenmanagement in de de Zorg).

Meer lezen over onze klachtenregeling.

Privacy verklaring Verloskundige praktijk Raijer & Sup

Uiteraard vinden wij privacy en zorgvuldige omgang met jouw persoonlijk en medische gegevens heel erg belangrijk. Onze praktijk voldoet aan de eisen die de wet AVG aan ons stelt.

Wij gebruiken patiëntengegevens alleen voor het doel waarvoor de gegevens zijn opgeslagen.

Wij delen patiëntengegevens niet met derden, tenzij dit voor het opslagdoel nodig is.

Wij bewaren patiëntengegevens niet langer dan nodig is op basis van het opslagdoel van de gegevens.

Wij houden met alle mogelijke middelen en maatregelen patiëntengegevens veilig voor inzage van onbevoegden.

Wij vragen toestemming aan de patiënten voor het opslaan van persoonsgegevens.

Wij informeren patiënten over de rechten van de patiënt ten aanzien van haar persoonsgegevens.

Wij informeren onze patiënten over het doel van de verwerking van persoonsgegevens.

Wij informeren patiënten indien wij bijzondere handelingen met de persoonsgegevens gaan verrichten.

Onze toekomstige collega’s…welkom!

Samen met ons zorgen zij mee voor jullie.

Wij zijn een opleidingspraktijk voor studenten van de Academie voor Verloskunde in Maastricht. Dat betekend dat er soms stagiaires aanwezig zijn bij het spreekuur, de bevalling en tijdens de kraamvisites. Zij leren onder onze supervisie het beroep dat wij uitoefenen. Afhankelijk van het niveau van de stagiaire zal zij meekijken en (deel)handelingen verrichten. Dit kan alleen met jouw goedvinden.

Daarnaast kan het voorkomen dat er collega verloskundigen stage bij ons lopen voor de echoscopie opleiding of dat er een leerling van een middelbare school aanwezig is ter voorbereiding op een latere beroepskeuze.

Enkele lieve reacties