Cursus

Goed voorbereid op wat er gaat komen..

Zwangerschaps yoga

Klavertjevier yoga

Zwangerschapsyoga in Egchel door yogadocente en voormalig verloskundige Willy van de Mortel.  Aandacht voor ademhaling, ontspanning en kracht en praktische voorbereiding op de bevalling in groepsverband als ook in prive (partner)les. Starten mogelijk vanaf 14 weken.

Wies Ebisch (Panningen),
Tel 077-3071024/06-11184207.

Yoga centrum Léspoir (Horst),
Tel 077-8515008

Yoga Puur Huys (Horst) Eva Wetsteijn & Dave Peeters,
Tel 06-18751612

Phycura cursus Ontspannen zwanger.

Zwanger & Fit bij Lekker Laeve in Helden 

Zwanger & Fit is een cursus van 8 lessen (inclusief partneravond) vóór en 4 lessen Mama & Fit na de bevalling. Combinatie van een half uurtje theorie, een heerlijke boswandeling en een half uur in de oefenruimte: kracht, ademhaling én ontspanning. Mama & Fit is bedoeld om na de bevalling weer helemaal te herstellen: een circuittraining van Personal Trainer Sjaak in een klein groepje. (met kinderopvang!)

Lekker Laeve

Oefentherapie Cesar
Zwangerschapsgym onder begeleiding van een oefentherapeut Cesar in Baarlo, Maasbree o.a. Ook last minute cursus mogelijk.

Cesar therapie

Zwangerfit, actieve zwangerschapstraining en voorlichting

Fysiopraktijk Vitae

Fysiopraktijk het Withuis Venlo

Fysiopraktijk Phycura Baarlo

Fysiomotion Panningen

Haptonomische zwangerschapsbegeleiding

Haptonomische zwangerschapsbegeleiding Baarlo

Hypnobirthing

Bianca Gerritsen

FB: Bianca Gerritsen – Vanuit je start

Mucha Mama Roermond

Hypnobirth cursus joyfullbirth & Babies

info@joyfulbirthenbabies.nl

Voorlichtingsavond over bevallen in het Geboortecentrum

Borstvoeding

Babymassage

Met je baby ben je welkom voor onze cursus Shantala Baby massage en vanaf 3 maanden voor Baby & Yoga: ontspanning n plezier voor twee!

Cursus EHBO voor kinderen

Speciaal voor leden en cliënten van verloskundigenpraktijken slechts € 84,95

Bij de cursus EHBO bij Kinderen leer je wat je kunt doen. Nu je zelf zwanger bent is het een goed moment om te leren hoe je eerste hulp kunt verlenen bij je kind(eren) via de snelle en gemakkelijke cursus van iedereenEHBO.nl

De cursus

Je volgt de cursus in je eigen tempo. Het bestaat uit een theorie en een praktijkgedeelte. Theorie: Je leert de theorie online door het bekijken van foto’s, filmpjes en luisteren naar instructies. De theoriecursus wordt afgesloten met een eindtoets. Praktijk: Nadat de theorie is behaald volgt één praktijkbijeenkomst. Hierbij oefen je, onder begeleiding van een erkende EHBO-instructeur de belangrijkste EHBO-handelingen. Deze praktijkles duurt vier uur. Er is ruimte voor maximaal 14 personen per cursusdatum.

Schrijf je nu in en start direct met de cursus. Na inschrijving krijg je toegang tot je eigen leeromgeving, de campus. Hier staat de theorie voor je klaar en kun je een praktijkbijeenkomst inplannen.

Enkele lieve reacties