Wie zijn wij

Wij stellen ons graag even persoonlijk aan jullie voor:

Marloes Raijer
‘Ik werk sinds 2002 als verloskundige. In eerste instantie als vervangster en al snel als vaste collega van Angelique in deze praktijk.  Later heb ik ook mijn echo certificaat behaald waardoor ik ook de echo’s maak tijdens de zwangerschap. Onmisbaar in ons werk en een mooi moment om te delen. Inmiddels ben ik ook gespecialiseerd op het gebied van hormonale problemen/items zoals zwanger worden, anticonceptie en PMS.

Zelf ben ik mama van een zoon Raf van 16 jaar, Mare van 14 jaar en onze Roos van 10 jaar heeft ons gezin compleet gemaakt.

Ik hoop dat ik kan bijdragen aan een goed en veilig verloop van jouw zwangerschap en bevalling en mee kan kijken in het papa en mama worden. Als je mijn hulp nodig hebt zal ik er voor je zijn.’

Angelique Sup
‘Ik ben Angelique Sup en ik werk sinds 2000 in deze praktijk, eerst met een andere collega en vanaf 2002 samen met Marloes nadat ze mijn zwangerschapsverlof van onze zoon had opgevangen.

Ik ben getrouwd met Jack en samen hebben we twee kinderen, een dochter Nina en een zoon Mark.

Ook ik heb mijn echocertificaat gehaald, zodat we zelf ook echo’s kunnen maken in onze praktijk.  Sinds 2017 ben ik ook bevoegd om spiralen te plaatsen, een mooie aanvulling op ons beroep.

Het blijft een bijzondere en mooie gebeurtenis een zwangerschap , een bevalling en ook de periode daarna, ik kijk er naar uit jullie daarin te kunnen begeleiden.’

Leonore Bierhuizen-Willems

‘Ik ben Leonore en werk ook in deze praktijk sinds 2021. Daarvoor heb ik een aantal jaren in Oud Beijerland gewerkt als verloskundige. Samen met mijn man Chris heb ik 3 kinderen en wonen we in Panningen.

Jullie komen me tegen tijdens het spreekuur, een Centering bijeenkomst of misschien ben ik degene die mee jullie kindje op de wereld mag zetten!’

Enkele lieve reacties